iPhone reparatie in Putten


Is het scherm van je iPhone kapot? Of is de accu van je Iphone veel te snel leeg? Werkt de iPhone niet meer zo soepel als eerst? Dat wil je graag gerepareerd hebben. Het liefst in de buurt van Putten. De gecertificeerde monteurs van iPhone Expert begrijpen dat en repareren je iPhone zo snel mogelijk  Dit doen we altijd met originele Apple onderdelen zodat je zeker weet dat je niet op kwaliteit inlevert.

We zitten slechts op 5 minuten rijden van Putten. De iPhone heeft geen geheimen voor onze ervaren en gecertificeerde monteurs. Je iPhone repareren wij zonder probleem. Vaak zijn we binnen een half uur klaar met de reparatie aan je iPhone. Maak eenvoudig een afspraak via de site en kom langs in onze winkel. Als je uit Putten komt adviseren wij om een afspraak te maken; wij helpen je zo snel mogelijk.

 
 •  

  Deze klanten gingen u voor:

 • Deze klanten gingen u voor:

 • Deze klanten gingen u voor:

 • Deze klanten gingen u voor:
 • Deze klanten gingen u voor:
 • Deze klanten gingen u voor:

Maak een afspraak en laat je iPhone repareren

Kies als eerst het model iPhone dat je wilt laten repareren. De monteurs van iPhone Expert zorgen dat de onderdelen voor de reparatie aanwezig zijn als je langs komt. Kies vervolgens het soort reparatie dat je wilt laten uitvoeren aan je iPhone. De reparaties die we het vaakst uitvoeren zijn:

 • Accu vervangen
 • Scherm vervangen
 • Oorspeaker reparatie

Bij ons kun je de volgende modellen iPhones laten repareren:

Wat belangrijk is bij je iPhone reparatie:

iPhone Expert gaat altijd voor een eerlijke en klantgerichte service. Als je vragen hebt over je iPhone mag je deze gerust stellen tijdens je bezoek aan onze winkel. Wij geven eerlijk advies over je toestel. 

Kwaliteit van reparaties

Een reparatie al vervelend genoeg en wij begrijpen dat je jouw iPhone het liefst weer in originele staat terugkrijgt. Daarom gebruiken wij altijd originele onderdelen. Wij zullen nooit werken met onderdelen die afwijken van het merk van je apparaat. Je gaat er dus nooit op achteruit in kwaliteit.

Weet wat er gebeurt met je iPhone tijdens de reparatie.

Bij iPhoneExpert doen we niet aan afgesloten ruimtes waar je iPhone gerepareerd wordt. Wij vinden het belangrijk om transparantie te bieden: je wilt weten wat er allemaal gebeurt met je iPhone als je deze afgeeft. Wij voeren daarom de reparatie uit aan onze servicebalie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te kijken met de reparatie en vragen te stellen aan onze gecertificeerde monteurs.

iphone reparatie putten

Hoe zit het met de garantie op de reparatie van je iPhone?

Onze garantie houdt in dat je 6 maanden garantie krijgt op de door ons uitgevoerde reparatie aan je iPhone. Er zijn enkele voorwaarden waardoor je garantie op de reparatie kan vervallen. Voordat wij aan de slag gaan met de reparatie aan je iPhone maken we altijd een back-up. Dit doen we om zeker te zijn dat je geen gegevens verliest.

Maak een afspraak of kom langs!

Je bent van harte welkom bij iPhoneExpert. Maak een afspraak voor een reparatie. Wil je langskomen? Bekijk dan goed onze openingstijden voordat je langskomt.Wat kost mijn reparatie?
1.
2.
3.

Contactgegevens

  Weegakker 19
3851MB Ermelo
   0341-220000
   info@iphoneexpert.nl
 
Maandag:  12.00 - 18.00
Dinsdag:  12.00 - 18.00
Woensdag:  12.00 - 18.00
Donderdag:  12.00 - 18.00
Vrijdag:  12.00 - 18.00
Zaterdag:  9.30 - 11.30
Zondag:  Gesloten

 

Heeft u een vraag?

Maak dan gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen contact met u op.

Partners:
Omhoog