iPhone gevallen of
defect buiten garantie?
Bij ons wordt uw iDevice weer zo goed als nieuw!
Repareer vandaag nog.
Maak een afspraak
Hoeveel kost mijn reparatie?
1.
2.
3.
Opsturen
Reparatie op locatie

Onze laatste videos

Laatste nieuws

Pass4Wallet
Pass4Wallet
Sinds de Wallet applicatie de centrale plek is voor Apple Pay is de mogelijkheid om klantenkaarten toe te voegen aan de app erg lastig geworden. Als je op de plus-knop tikt krijg je alleen de mogelijkheid om betaalkaarten toe te voegen.
 
Dit komt omdat spaarpassen alleen via een app kunnen worden toegevoegd. Gelukkig kunnen ook wij onze Albert Hein bonuskaart toevoegen aan de app dankzij de app 'Pass4Wallet'.
 
 
Read more

Contactgegevens

  Weegakker 19
3851MB Ermelo
   0341-220000
   info@iphoneexpert.nl
 
Maandag:  12.00 - 18.00
Dinsdag:  12.00 - 18.00
Woensdag:  12.00 - 20.30
Donderdag:  12.00 - 18.00
Vrijdag:  12.00 - 20.30
Zaterdag:  9.30 - 11.30
Zondag:  Gesloten

 

Heeft u een vraag?

Maak dan gebruik van onderstaand contact formulier en wij nemen contact met u op.


iPhone, iPad of Macbook reparatie in Ermelo

Een barst in het scherm van je iPhone? Of gaat de accu van je iPad snel leeg? Werkt je Macbook niet meer zoals zo soepel als eerst? Heel vervelend en dat wil je natuurlijk snel gerepareerd hebben. Laat je iPhone, iPad of Macbook daarom repareren bij iPhoneExpert in Ermelo. Kom je uit Putten, Harderwijk of een andere plaats? Maak dan een afspraak zodat je zeker weet dat je geholpen wordt.

Apple producten hebben geen geheimen voor onze ervaren en gecertificeerde monteurs. Vaak zijn we binnen een half uur klaar met de reparatie aan je iPhone, iPad of Macbook. Maak eenvoudig een afspraak via de site of kom langs in onze winkel in Ermelo. Wij helpen je zo snel mogelijk.

Maak online een afspraak en laat je apparaat repareren

Kies als eerst het soort apparaat dat je wilt laten repareren. Selecteer vervolgens het model dat je wilt laten repareren: onze monteurs zorgen dat de onderdelen voor de reparatie aanwezig zijn. Kies vervolgens het soort reparatie dat je wilt laten uitvoeren. De meest gekozen reparaties zijn:

  • Scherm vervangen van de iPhone
  • Accu vervangen van de iPhone
  • Oorspeaker reparatie van de iPhone

Waar letten wij op bij de reparatie van je iPhone, iPad of Macbook?

Ten eerste streven wij altijd naar een eerlijke en klantgerichte service. Als je vragen hebt over je iPhone, iPad of Macbook mag je deze gerust stellen tijdens je bezoek aan onze winkel. Wij geven eerlijk advies.

Kwaliteit van reparaties

Een reparatie al vervelend genoeg en wij begrijpen dat je jouw apparaat het liefst weer in originele staat terugkrijgt. Daarom gebruiken wij altijd originele onderdelen. Wij zullen nooit werken met onderdelen die afwijken van het merk van je apparaat.

Uniek: kijk mee met de reparatie

Bij iPhoneExpert in Ermelo doen we niet aan afgesloten ruimtes waar je iPhone, iPad of Macbook gerepareerd worden. Wij vinden het belangrijk om transparantie te bieden: je wilt weten wat er allemaal gebeurt met je apparaat als je deze afgeeft. Wij voeren daarom de reparatie uit aan onze servicebalie. Jij hebt de mogelijkheid om mee te kijken met de reparatie en vragen te stellen aan onze gecertificeerde monteurs.

Hoe zit het met de garantie op de reparatie van je iPhone, iPad of Macbook?

Onze garantie houdt in dat je 6 maanden garantie krijgt op de door ons uitgevoerde reparatie aan je iPhone of iPad. Er zijn enkele voorwaarden waardoor je garantie op de reparatie kan vervallen. Voordat wij aan de slag gaan met de reparatie aan je iPhone, iPad of Macbook maken we altijd een back-up. Dit doen we om zeker te zijn dat je geen gegevens verliest.

Maak een afspraak of kom langs!

Je bent van harte welkom bij iPhoneExpert in Ermelo. Maak een afspraak voor een reparatie via de contactpagina of bekijk onze contactgegevens. Wil je langskomen? Bekijk dan goed onze openingstijden voordat je langskomt.

€35
15 min.
Oorspeaker
Kun je je gesprekspartner slecht verstaan? Laat je oorspeaker vervangen.
€0

€0

Partners:
Omhoog